orosz ukran haboru

Ráadásul Putyin is elég ideges a NATO keleti terjeszkedése miatt. Egyebek mellett például jókorát rúghatna az inflációba amely amúgy is sokéves csúcsokat döntöget.


Twxldfil8r 6nm

Biden szerint Washingtonnak oka van azt feltételezni hogy Moszkva úgynevezett Hamis Zászló Műveletre készül hogy ürügyet teremtsen a belépésre A Hamis Zászlós Művelet False Flag Operation az a katonai hadművelet amelynek.

. Ezekről is beszélt főszerkesztőnk a. Csernobilban törhet ki az orosz-ukrán háború - az ukránok felsorakoztak a radioaktív övezetben. Egyre feszültebbé válik az orosz-ukrán helyzet és eddig a diplomácia sem hozott enyhülést.

Zeman cseh elnök úgy véli az oroszok nem bolondok és tudják hogy Ukrajna megtámadásával sokkal többet veszítenének mint nyernének. Aligha van ma bárki aki ne azt latolgatná vajon szerdán tényleg megtámadják-e az oroszok Ukrajnát. Tárgyalások ugyan folynak és újakat terveznek de az eredményben mintha a tárgyalófelek sem bíznának.

Ennek politikai társadalmi hatásai beláthatatlanok egy esetleges háború gazdasági következményei már inkább felmérhetők. Mindkét fél fegyverkezik az oroszok több mint százezer katonát vontak össze az ukrán határ közelébe és egy nyílt háború esetén Szlovákia sem állhat félre. Az orosz földgáz egyik legnagyobb nyugati vásárlója a német Uniper szerint Moszkva valószínűleg akkor is meg kívánja őrizni megbízható szállítói hírnevét ha már dörögnek a fegyverek hiszen a hidegháború és a krími válság idején sem szünetelt az áramlás az orosz gázvezetékekben.

Ukrán katonák lepték el a csernobili atomerőmű és Pripjaty környékét mert Kijev szerint az oroszok onnan fognak támadni. Az amerikaiak értesüléseit a NATO is megerősítette. Kína az oroszokkal közös nyilatkozatban állt ki az orosz követelések mellett a NATO-val szemben.

Az orosz invázió jelentette fenyegetés nagyon magas - tette hozzá az elnök az MTI szerint. Linda Thomas-Greenfield ENSZ-nagykövet arról is beszélt hogy az ukrán határon állomásozó 100 ezer orosz katona mellé Moszkva további 30 ezer katonát készül telepíteni Fehéroroszországba. A nyugati főleg az amerikai sajtó folyamatosan az oroszukrán igazából az OroszországNATO háború rémével riogat és némi okuk lehet is rá hiszen jelentős nagyságú orosz erők állomásoznak az ukrán határ közelében.


Yznfxwfgrf6f4m


Orosz Ukran Valsag Kuszobon A Haboru Hir Tv


Veres Meszarlas Lesz Ukrajnaban Ha Putyin Tamadast Indit Az Ukran Hadugyminiszter Szerint Koporsokban Ternek Haza Az Orosz Fiuk Portfolio Hu


Ha Putyin Nem Akar Haborut Megis Mit Keres Tobb Tizezer Orosz Katona Az Ukran Hataron Portfolio Hu


8bmx1hgsabt Zm


Kitor Az Orosz Ukran Haboru Blikk


Kpa5m Xtqi F M


5lcf6j Gxfuykm


U4dej93t2zkitm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel